Zmage niso od včeraj

Zgodba 56. Zlate lisice

Fotografije: ASK Branik

Zlata lisica je v svojih izjemnih 56 zgodbah pokazala, kako pomembne vrednote so predanost, srčnost, delavnost, pomoč drugemu, sodelovanje, podpora, ustvarjanje in ne nazadnje skupni uspeh in veselje ob tem. Prijatelji, partnerji, sodelavci ali sotekmovalci si stojijo ob strani ob uspehih in tudi ob izzivih. V življenju vedno največ šteje, da se lahko na nekoga zaneseš.

Na obisku v Kranjski gori

Ob lanskih vremenskih izzivih sta prijateljstvo in sodelovanje ponovno omogočila,da Zlata lisica ostaja v Sloveniji. Kljub temu da so se lisičke pomerile v Kranjski Gori, sta s tem športnim dogodkom dihala tudi Maribor in celotna Slovenija.

Donacija NLB in Mastercarda za mlade smučarje ASK Branik

Lanski dogodek je že pred začetkom tekmovanja s temi vrednotami zaznamovalaposebna donacija. NLB in Mastercard sta od plačil nakupov s karticami NLB in z vsemi brezstičnimi karticami Mastercard z donacijo 10.000 evrov podprla Alpski smučarski klub Branik Maribor - Smučarsko šolo Ilke Štuhec. Ker se zavedajo, da zmage niso od včeraj, so želeli z donacijo podpreti mlade nadarjene smučarke in smučarje, ki si tekmovalnega športa sicer ne bi mogli privoščiti, in jim tako pomagali na poti do vrhunskih rezultatov ter še več užitkov na treningih in tekmovanjih.

Foto: ASK Branik

Domači hrib in domači klub

»Pohorje je moj hrib. Domači hrib, na katerem sem odrasla, naredila prve smučarske zavoje in vzljubila šport, ki ga imam še danes najraje. Vedno se rada vračam v vrste kluba, saj se počutim domače, kot bi bila del velike smučarske družine, ki vedno drži skupaj. V takšnem slogu moramo tudi nadaljevati,« je poudarjala Ilka Štuhec. Tako je NLB nadaljevalas svojo podporo slovenskemu športu in slovenskim športnikom na vrhunski ravni kot tudi s skrbjo za mlade športne upe na regionalni ravni. Nadaljevanje več kot 20-letnega podpiranja slovenskega smučanja je NLB lani razširila še z veliko podporo Zlati lisici kot njena generalna pokroviteljica. V NLB se zavedajo, da to ni le športno tekmovanje, ampak je edinstveno gibanje. Zato so veseli, da lahko pomagajo soustvarjati nove zgodbe, in vsi skupaj držijo pesti za naše lisičke.